Kurv

Virksomhedsoplysninger

PrintWay.dk
CVR-nr.: 38504363
Østerlunden 8
5000, Odense C
Danmark

Telefon: 52 60 47 06
E-mail: kontakt@printway.dk

Betingelser for køb på PrintWay.dk

Nedenstående handelsbetingelser gør sig gældende, når du handler på PrintWay.dk.

Betaling

På PrintWay.dk kan du betale med med Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron, MobilePay og ViaBill. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, og du modtager dit tracking-link/trackingnummer.

Alle beløb er i DKK (danske kroner) og er inkl. moms og afgifter.

PrintWay.dk bruger en godkendt betalingsserver, som krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (secure socket layer) protokol. Det betyder bl.a., at vi som virksomhed ikke kan aflæse dine kortoplysninger på noget tidspunkt under købsprocessen.

Når du køber på PrintWay.dk, er der ingen abonnementer eller yderligere betalinger end det, som der tydeligt fremgår under købsprocessen.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret dækker fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen dækker ikke fejl eller skader forårsaget af fejlagtig brug af varen. PrintWay.dk dækker returneringsomkostninger, hvis vi vurderer at varen har fejl i materiale og/eller fabrikation og ikke har skader forårsaget af fejlagtig brug af varen.

Levering

Alle pakker sendes med PostNord og leveres inden for 1-3 hverdage. Ved afsendelse sendes et tracking-link/trackingnummer til dig enten på e-mail og/eller SMS.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion via e-mail eller telefon, og du ikke har modtaget det aftalte beløb, bedes du kontakte os via kontakt@printway.dk eller på 52 60 47 06, så vi kan refundere det aftalte beløbet til dig.

Returret/bytteservice

Der gives 365 dages returret på varer købt på PrintWay.dk. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre fra os.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. PrintWay.dk dækker kun returneringsomkostninger, hvis vi vurderer at varen har fejl i materiale og/eller fabrikation og ikke har skader forårsaget af fejlagtig brug af varen. Derudover skal varen(e) sendes til tilbage i original samt uåbnet emballage for, at returretten gør sig gældende.

Returneringer skal anmeldes senest 14 dage før returretten udløber, da vi skal have tid til at inspicere varen for eventuelle skader eller mangler. Meddelelsen skal ske via e-mail (kontakt@printway.dk). I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din returret.

Varens stand ved returnering

Varen må ikke have været taget i brug af hensyn til produktets næste ejer. Varen skal derfor returneres i uåbnet original emballage med tilhørende tilbehør.

Opdateringer

Vi forbeholder os retten til at opdatere denne politik til enhver tid. Det er dit ansvar som køber at holde dig opdateret med vores politik.