Kurv

Gratis 1-3 dages levering med PostNord

Repræsenter din by med en plakat

Dansk designede by-plakater – En hyldest til storbyer, danske lokalsamfund, mindre byer og øer i Danmark.

Alle vores plakater er designet med fokus på minimalisme og stilrenhed. Vores plakater kan vælges i to forskellige designs samt i fem forskellige farve muligheder. Vores ønske er, at vores plakater kan passe ind på enhver væg og give dig mulighed for, at repræsentere hvilken by du kommer fra, hvor du ønsker at bo i fremtiden eller hvilket sted du holder af. For hver plakat der bestilles, sørger vi for, at der bliver plantet ét træ, så vi samtidig giver tilbage, på den miljø-rigtige måde.

Forsendelse, produktion og kundeservice foregår alt sammen i Danmark.

Stjernetegn plakater

Efter udvidelse af PrintWay konceptet, har vi nu fornøjelsen af at tilbyde unikke og flotte stjernetegnsplakater i forskellige designs og størrelser. 

Ved at købe vores stjernetegnsplakater, får du ikke kun en kvalitetsplakat printet på bæredygtigt papir. Vi hjælper dig endda med plante et træ for hver plakat, der bliver købt på shoppen – uanset om det er vores nye serie af stjernetegnsplakater eller vores unikke serie af bykort plakater. 

kagemixeren

Plakater i unik skandinavisk design

I et eksklusivt samarbejde med Nordic Art Posters, har vi fået muligheden for at forhandle deres plakater, for forskellige kategorier.

Vi hos Printway har udvalgt 25 plakater fra vores samarbejdspartner hos Nordic Art Posters, som vi helt eksklusivt sælger. Der er tale om forskellige plakater – alt fra one line drawings til gennemtrængende akrylmalerier.

Dog har plakaterne det fælles fokus, at de er simple og stadigvæk fine med et touch af nordisk stil. Simplicitet og nordisk stil er nemlig noget vi står inde for hos Printway.

Alle plakaterne kan leveres med og uden ramme i forskellige designs og størrelser.

Så find dine næste posters hos. Om det skal være en byplakat eller en citatplakat.

Gå på opdagelse!

Efter vores erfaringer med Printway.dk, har vi åbnet endnu en side – iloveshampoo.dk, hvor vi sælger en del professionelle frisør shampoo. Siden forhandler bl.a. store mærker som Kevin Murphy, Redken, Balmain, Kérastase og mange flere. Kig endeligt ind på webshoppen. God fornøjelse 🙂