Kurv

Gratis 1-3 dages levering med PostNord

Plakater til din stue

Plakater til din stue

Stuen er et af de steder, man opholder sig mest – og det er samtidig også der, man opholder sig, når venner og familie kommer på besøg. For mange betyder det derfor også, at man gerne vil indrette den pænt og personligt, så man kan vise sine gæster hele paletten. I dette tilfælde kan man ved hjælp af plakater skabe en hjemlig og personlig atmosfære.

Netop dette kan Printway hjælpe med! Gennem vores forskellige plakatserier såsom bykort plakater, stjernetegns plakater og Nordic Art Posters, kan man med forskellige kombinationer vise, hvem man er og hvor man er fra.

F.eks. er jeg selv fra Aalborg – og flyttet til København. Min helt store passion er mad. Så derfor har jeg kombineret den klassiske Aalborg plakat med Københavner plakaten – og samtidig dekoreret min væg med flotte køkken plakater fra Nordic Art Posters

Indret din stue med mange plakater

Flere og flere vælger at dekorere deres stuer med store og små plakater. Fordi dét netop kan give en meget hjemlig og dekorerende atmosfære.

Der findes ingen regler om, hvor mange plakater man må have. På samme måde er der heller ingen regler om, hvilken type eller størrelse plakat, der skal dekorere ens væg – det er altså helt op til dig selv, hvad du synes er pænt og beklæder din væg bedst. En bykort plakat eller Nordic Art Poster behøver heller ikke kun at skulle have selskab af andre plakater fra Printway. Man kan sagtens have dem stående sammen med en masse andre plakater!

Skab wow-effekten

Hvis du er typen, der går op i at have en præsentabel stue – kan du ved hjælp af store plakater skabe en wow-effekt, når dine gæster træder ind i din stue. Store plakater fylder meget – og oftest er det ikke noget, man forventer, hvorved wow-effekten skabes.

Nogle kan måske synes, at det er grimt med store plakater, men med den rigtige opsætning i ramme og i selskab med andre pæne plakater, så kan man altså skabe en stor og iøjnefaldende plakatvæg.

Heldigvis kan langt de fleste af vores plakater printes i størrelser op til 70x100cm, hvilket gerne skulle fylde en stue/væg godt ud.

Er du fortsat i tvivl om, hvordan Printways plakater kan være med til at dekorere din væg, så er du altid velkommen til at sende en mail til vores eksperter på kontakt@printway.dk med billeder af din stue. Så tager vi gerne et kig på det – og finder nogle matchende plakater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *