Kurv

Gratis 1-3 dages levering med PostNord

Body Positivity No1

249 kr.499 kr. 199 kr.399 kr.

MasterCard, VISA, MobilePay, ViaBill

Dansk design

Gratis levering

1-3 dages levering

Kvalitetspapir

Miljøvenligt tryk

Skal din pakke med næste gang?

Plakater printes og sendes om:

minutter
sekunder
Vi sender igen i morgen.
Postnord logo blå

Vores Body Positivity plakater henviser til påstanden om, at alle mennesker fortjener at have et positivt kropsbillede, uanset hvordan end samfundet og populærkulturen ser den ideelle form, størrelse og udseende – hos Printway, er alle perfekte som de er.

Mix med vores Body positivity.

”Body positivity No1” er printet på et eksklusivt kunstpapir med silkemat overflade, af høj kvalitet.

Alle vores plakater er printet på FSC-certificeret papir.

Ramme medfølger ikke.

 

Nordisk Design Plakater

Kan du ikke få nok af “Body Positivity No1”? Se alle vores plakater i Nordisk Design Plakater her.

Én plakat = ét træ

Selvom vores trykkeri er Svanemærket og at 80-90 % af alle tryksager genanvendes, støtter vi Verdens skove. Vi går meget op i naturen, og vi er også godt klar over, at vi er storforbrugere af papir. Af den årsag, plantes der ét træ for hver plakat der bestilles hos os. På den måde, giver vi tilbage til naturen på den rigtige måde. Vi støtter TeamTrees.org med donationer månedligt, som bl.a. planter træer i Europa, Sydamerika, Afrika og Asien.

Kvalitet og produktion

Alle vores plakat-designs bliver trykt på miljøvenligt premiumpapir af højeste kvalitet. Alle vores plakater printes i Danmark for at sikre, at du som kunde modtager en plakat af højeste kvalitet. Alle plakater bliver efter bestilling omhyggeligt pakket og afsendt i neutral og miljøvenlig emballage, som består af et paprør med udvendig beskyttelse. På den måde bliver din plakat ikke beskadiget undervejs.

 

 

Body Positivity No1

Vores body positivity plakater henviser til påstanden om, at alle mennesker fortjener at have et positivt kropsbillede, uanset hvordan end samfundet og populærkulturen ser den ideelle form, størrelse og udseende – hos Printway, er alle perfekte som de er.

Nordisk Design Plakater