Kurv

Gratis 1-3 dages levering med PostNord

Fisken Stjernetegn Plakat

249 kr.399 kr. 199 kr.319 kr.

MasterCard, VISA, MobilePay, ViaBill

Dansk design

Gratis levering

1-3 dages levering

Kvalitetspapir

Miljøvenligt tryk

Skal din pakke med næste gang?

Plakater printes og sendes om:

minutter
sekunder
Vi sender igen i morgen.
Postnord logo blå

Fisken Stjernetegn Plakat

Fisken stjernetegn plakat i et unikt, minimalistisk og stilrent design. En plakat af højeste kvalitet ned til mindste detalje, som er designet med fokus på, at kunne passe ind til ethvert hjem. Plakaten fås med motiv og i 5 forskellige farver. Se alle vores stjernetegn plakater her.

Fisken er født mellem d. 11. marts – 18. april

Fiskens kendetegn

Fisken er en sensitiv, romantisk og fantasifuld type. Den har let ved at blive rørt, og nemt ved at blive føle sympati overfor andre som har det svært. Det kan dog være svært for personer, som er født i Fiskens tegn at skelne mellem egne og andres følelser og smerte. Har man brug for en person, hvor man kan både græde og grine, så er Fisken godt selskab. Den lever sig nemlig fuldkommen ind i andres følelser.

Én plakat = ét træ

Selvom vores trykkeri er Svanemærket og at 80-90 % af alle tryksager genanvendes, støtter vi Verdens skove. Vi går meget op i naturen, og vi er også godt klar over, at vi er storforbrugere af papir. Af den årsag, plantes der ét træ for hver plakat der bestilles hos os. På den måde, giver vi tilbage til naturen på den rigtige måde. Vi støtter TeamTrees.org med donationer månedligt, som bl.a. planter træer i Europa, Sydamerika, Afrika og Asien.

Kvalitet og produktion

Alle vores plakat-designs bliver trykt på miljøvenligt premiumpapir af højeste kvalitet. Alle vores plakater printes i Danmark for at sikre, at du som kunde modtager en plakat af højeste kvalitet. Alle plakater bliver efter bestilling omhyggeligt pakket og afsendt i neutral og miljøvenlig emballage, som består af et paprør med udvendig beskyttelse. På den måde bliver din plakat ikke beskadiget undervejs.

Fisken Stjernetegn Plakat

Fisken stjernetegn plakat (11. marts – 18. april)

Varenummer fisken-stjernetegn-plakat Kategorier , Mærker , , , ,