Kurv

Gratis 1-3 dages levering med PostNord

Jomfruen Stjernetegn Plakat

249 kr.399 kr. 199 kr.319 kr.

MasterCard, VISA, MobilePay, ViaBill

Dansk design

Gratis levering

1-3 dages levering

Kvalitetspapir

Miljøvenligt tryk

Skal din pakke med næste gang?

Plakater printes og sendes om:

minutter
sekunder
Vi sender igen i morgen.
Postnord logo blå

Jomfruen Stjernetegn Plakat

Jomfruen stjernetegn plakat i et unikt, minimalistisk og stilrent design. En plakat af højeste kvalitet ned til mindste detalje, som er designet med fokus på, at kunne passe ind til ethvert hjem. Plakaten fås med motiv og i 5 forskellige farver. Se alle vores stjernetegn plakater her.

Jomfruen er født mellem d. 23. august – 22. september

Jomfruens kendetegn

Jomfruen har orden i sagerne og er altid velforberedt. Den har ordenssans, og selvom Jomfruen også kan rode og miste overblikket, så har den altid styr på tingene ned til mindste detalje. Jomfruen går op i god hygiejne, og der skal derfor være rent og pænt. Jomfruen kan til tider være kritisk overfor andre menneske, men trods det er den også meget hjælpsom. Er der brug for én, så står Jomfruen altid klar til at hjælpe. Den er ikke bange for at tage fat og har en høj arbejdsmoral.

Én plakat = ét træ

Selvom vores trykkeri er Svanemærket og at 80-90 % af alle tryksager genanvendes, støtter vi Verdens skove. Vi går meget op i naturen, og vi er også godt klar over, at vi er storforbrugere af papir. Af den årsag, plantes der ét træ for hver plakat der bestilles hos os. På den måde, giver vi tilbage til naturen på den rigtige måde. Vi støtter TeamTrees.org med donationer månedligt, som bl.a. planter træer i Europa, Sydamerika, Afrika og Asien.

Kvalitet og produktion

Alle vores plakat-designs bliver trykt på miljøvenligt premiumpapir af højeste kvalitet. Alle vores plakater printes i Danmark for at sikre, at du som kunde modtager en plakat af højeste kvalitet. Alle plakater bliver efter bestilling omhyggeligt pakket og afsendt i neutral og miljøvenlig emballage, som består af et paprør med udvendig beskyttelse. På den måde bliver din plakat ikke beskadiget undervejs.

Jomfruen Stjernetegn Plakat

Jomfruen stjernetegn plakat (23. august – 22. september)

Varenummer jomfruen-stjernetegn-plakat Kategorier , Mærker , , , ,