Kurv

Gratis 1-3 dages levering med PostNord

Krebsen Stjernetegn Plakat

249 kr.399 kr. 199 kr.319 kr.

MasterCard, VISA, MobilePay, ViaBill

Dansk design

Gratis levering

1-3 dages levering

Kvalitetspapir

Miljøvenligt tryk

Skal din pakke med næste gang?

Plakater printes og sendes om:

minutter
sekunder
Vi sender igen i morgen.
Postnord logo blå

Krebsen Stjernetegn Plakat

Krebsen stjernetegn plakat i et unikt, minimalistisk og stilrent design. En plakat af højeste kvalitet ned til mindste detalje, som er designet med fokus på, at kunne passe ind til ethvert hjem. Plakaten fås med motiv og i 5 forskellige farver. Se alle vores stjernetegn plakater her.

Krebsen er født mellem d. 22. juni – 22. juli

Krebsens kendetegn

Krebsen er følsom, og den elsker sin familie og familiemæssige værdier. Krebsen kan godt lide traditioner og højtider. Krebsen er sensitive, men kan på overfladen godt virke lidt reserverede, men når man først kommer tæt på den, er den enorm følsomme. Kærlighed og romantik betyder mere end noget andet for dem som er født i dette stjernetegn. Krebsen er ikke nærig med kærlighed og ømhed overfor sin partner, og de lægger stor vægt på troskab fra både sin egen og fra sin partners side.

Én plakat = ét træ

Selvom vores trykkeri er Svanemærket og at 80-90 % af alle tryksager genanvendes, støtter vi Verdens skove. Vi går meget op i naturen, og vi er også godt klar over, at vi er storforbrugere af papir. Af den årsag, plantes der ét træ for hver plakat der bestilles hos os. På den måde, giver vi tilbage til naturen på den rigtige måde. Vi støtter TeamTrees.org med donationer månedligt, som bl.a. planter træer i Europa, Sydamerika, Afrika og Asien.

Kvalitet og produktion

Alle vores plakat-designs bliver trykt på miljøvenligt premiumpapir af højeste kvalitet. Alle vores plakater printes i Danmark for at sikre, at du som kunde modtager en plakat af højeste kvalitet. Alle plakater bliver efter bestilling omhyggeligt pakket og afsendt i neutral og miljøvenlig emballage, som består af et paprør med udvendig beskyttelse. På den måde bliver din plakat ikke beskadiget undervejs.

Krebsen Stjernetegn Plakat

Krebsen stjernetegn plakat (22. juni – 22. juli)

Varenummer krebsen-stjernetegn-plakat Kategorier , Mærker , , , ,