Kurv

Gratis 1-3 dages levering med PostNord

Løven Stjernetegn Plakat

249 kr.399 kr. 199 kr.319 kr.

MasterCard, VISA, MobilePay, ViaBill

Dansk design

Gratis levering

1-3 dages levering

Kvalitetspapir

Miljøvenligt tryk

Skal din pakke med næste gang?

Plakater printes og sendes om:

minutter
sekunder
Vi sender igen i morgen.
Postnord logo blå

Løven Stjernetegn Plakat

Løven stjernetegn plakat i et unikt, minimalistisk og stilrent design. En plakat af højeste kvalitet ned til mindste detalje, som er designet med fokus på, at kunne passe ind til ethvert hjem. Plakaten fås med motiv og i 5 forskellige farver. Se alle vores stjernetegn plakater her.

Løven er født mellem d. 23. juli – 22. august

Løvens kendetegn

Som født i Løvens tegn overskygger kærlighed alt andet. Løven er født heldig, den er stærk, selvbevidst og stilfuld. Den kan lide at være i centrum, og bryder sig ikke om at blive overset, hvilket også sker meget sjældent. Løven kan lide at blive anerkendt og få ros, og får den det, kan man få Løven til næsten hvad som helst. Udover at det kan virke overvældende at Løven er så selvcentreret, så er Løven typisk også et meget varmt og åbent menneske. Løven har en stærk personlighed og lader sin varme strømme frit ud over sine omgivelser. Den ejer en stor selvstændighed, og vil langt hellere lede end lade sig lede af andre.

Én plakat = ét træ

Selvom vores trykkeri er Svanemærket og at 80-90 % af alle tryksager genanvendes, støtter vi Verdens skove. Vi går meget op i naturen, og vi er også godt klar over, at vi er storforbrugere af papir. Af den årsag, plantes der ét træ for hver plakat der bestilles hos os. På den måde, giver vi tilbage til naturen på den rigtige måde. Vi støtter TeamTrees.org med donationer månedligt, som bl.a. planter træer i Europa, Sydamerika, Afrika og Asien.

Kvalitet og produktion

Alle vores plakat-designs bliver trykt på miljøvenligt premiumpapir af højeste kvalitet. Alle vores plakater printes i Danmark for at sikre, at du som kunde modtager en plakat af højeste kvalitet. Alle plakater bliver efter bestilling omhyggeligt pakket og afsendt i neutral og miljøvenlig emballage, som består af et paprør med udvendig beskyttelse. På den måde bliver din plakat ikke beskadiget undervejs.

Løven Stjernetegn Plakat

Løven stjernetegn plakat (23. juli – 22. august)

Varenummer loeven-stjernetegn-plakat Kategorier , Mærker , , , ,