Kurv

Gratis 1-3 dages levering med PostNord

Skorpionen Stjernetegn Plakat

249 kr.399 kr. 199 kr.319 kr.

MasterCard, VISA, MobilePay, ViaBill

Dansk design

Gratis levering

1-3 dages levering

Kvalitetspapir

Miljøvenligt tryk

Skal din pakke med næste gang?

Plakater printes og sendes om:

minutter
sekunder
Vi sender igen i morgen.
Postnord logo blå

Skorpionen Stjernetegn Plakat

Skorpionen stjernetegn plakat i et unikt, minimalistisk og stilrent design. En plakat af højeste kvalitet ned til mindste detalje, som er designet med fokus på, at kunne passe ind til ethvert hjem. Plakaten fås med motiv og i 5 forskellige farver. Se alle vores stjernetegn plakater her.

Skorpionen er født mellem d. 23. oktober – 22. november

Skorpionens kendetegn

Skorpionen er intens, lidenskabelig og dramatisk. Den lader sig ofte styre af sine følelser og sanser. Skorpionen kan virke hemmelighedsfuld og den har samtidig en stærk udstråling og et fast og intenst blik. At komme til bunds i Skorpionens dybeste personlighed er ikke altid nemt. Heller ikke for dem der står Skorpionen nær. Man kan leve med en Skorpion i mange år uden at lære personen ordentligt at kende. Ofte bliver alt omkring en Skorpion hemmeligt. Skorpionen kan have en seksuel og tiltrækkende udstråling. Deres øjne udstråler ofte en masse følelser, som kan være svært at sætte ord på.

Én plakat = ét træ

Selvom vores trykkeri er Svanemærket og at 80-90 % af alle tryksager genanvendes, støtter vi Verdens skove. Vi går meget op i naturen, og vi er også godt klar over, at vi er storforbrugere af papir. Af den årsag, plantes der ét træ for hver plakat der bestilles hos os. På den måde, giver vi tilbage til naturen på den rigtige måde. Vi støtter TeamTrees.org med donationer månedligt, som bl.a. planter træer i Europa, Sydamerika, Afrika og Asien.

Kvalitet og produktion

Alle vores plakat-designs bliver trykt på miljøvenligt premiumpapir af højeste kvalitet. Alle vores plakater printes i Danmark for at sikre, at du som kunde modtager en plakat af højeste kvalitet. Alle plakater bliver efter bestilling omhyggeligt pakket og afsendt i neutral og miljøvenlig emballage, som består af et paprør med udvendig beskyttelse. På den måde bliver din plakat ikke beskadiget undervejs.

Skorpionen Stjernetegn Plakat

Skorpionen stjernetegn plakat (23. oktober – 22. november)

Varenummer skorpionen-stjernetegn-plakat Kategorier , Mærker , , , ,