Kurv

Gratis 1-3 dages levering med PostNord

Stenbukken Stjernetegn Plakat

249 kr.399 kr. 199 kr.319 kr.

MasterCard, VISA, MobilePay, ViaBill

Dansk design

Gratis levering

1-3 dages levering

Kvalitetspapir

Miljøvenligt tryk

Skal din pakke med næste gang?

Plakater printes og sendes om:

minutter
sekunder
Vi sender igen i morgen.
Postnord logo blå

Stenbukken Stjernetegn Plakat

Stenbukken stjernetegn plakat i et unikt, minimalistisk og stilrent design. En plakat af højeste kvalitet ned til mindste detalje, som er designet med fokus på, at kunne passe ind til ethvert hjem. Plakaten fås med motiv og i 5 forskellige farver. Se alle vores stjernetegn plakater her.

Stenbukken er født mellem d. 22. december – 19. januar

Stenbukkens kendetegn

Som person er Stenbukken en fornuftig, ambitiøs, målrettet og hårdtarbejdende type. Stenbukken har brug for struktur og har det ikke godt med de impulsive beslutninger. Derfor planlægger Stenbukken ofte længere frem i tiden, og lever ikke fra dag til dag. Stenbukken kan virke kedelig og lidt for seriøs, men til gengæld har de gode lederegenskaber. Uanset hvilken opgave man stiller dem, vil det lykkes Stenbukken at løse den – de giver nemlig ikke så let op. Mange ser op til Stenbukken, da den har styr på tingene. Stenbukken påtager sig gerne meget ansvar.

Én plakat = ét træ

Selvom vores trykkeri er Svanemærket og at 80-90 % af alle tryksager genanvendes, støtter vi Verdens skove. Vi går meget op i naturen, og vi er også godt klar over, at vi er storforbrugere af papir. Af den årsag, plantes der ét træ for hver plakat der bestilles hos os. På den måde, giver vi tilbage til naturen på den rigtige måde. Vi støtter TeamTrees.org med donationer månedligt, som bl.a. planter træer i Europa, Sydamerika, Afrika og Asien.

Kvalitet og produktion

Alle vores plakat-designs bliver trykt på miljøvenligt premiumpapir af højeste kvalitet. Alle vores plakater printes i Danmark for at sikre, at du som kunde modtager en plakat af højeste kvalitet. Alle plakater bliver efter bestilling omhyggeligt pakket og afsendt i neutral og miljøvenlig emballage, som består af et paprør med udvendig beskyttelse. På den måde bliver din plakat ikke beskadiget undervejs.

Stenbukken Stjernetegn Plakat

Stenbukken stjernetegn plakat (22. december – 19. januar)

Varenummer stenbukken-stjernetegn-plakat Kategorier , Mærker , , , ,