Kurv

Gratis 1-3 dages levering med PostNord

Tvillingen Stjernetegn Plakat

249 kr.399 kr. 199 kr.319 kr.

MasterCard, VISA, MobilePay, ViaBill

Dansk design

Gratis levering

1-3 dages levering

Kvalitetspapir

Miljøvenligt tryk

Skal din pakke med næste gang?

Plakater printes og sendes om:

minutter
sekunder
Vi sender igen i morgen.
Postnord logo blå

Tvillingen Stjernetegn Plakat

Tvillingen stjernetegn plakat i et unikt, minimalistisk og stilrent design. En plakat af højeste kvalitet ned til mindste detalje, som er designet med fokus på, at kunne passe ind til ethvert hjem. Plakaten fås med motiv og i 5 forskellige farver. Se alle vores stjernetegn plakater her.

Tvillingen er født mellem d. 22. maj – 21. juni

Tvillingens kendetegn

Som tegnet antyder, så har stjernetegnet Tvillingen en dobbelthed i sin natur. Dette giver udtryk ved, at den ofte ønsker sig to af alting. Den kan derfor være svær at blive klog på, da Tvillingen ofte skifter mellem to identiteter. Tvillingen er fleksibel og nysgerrig af sind. Den kan godt lide at vide lidt om alting, men ikke for meget om et bestemt emne. Den elsker at være opdateret om alt hvad der foregår. De læser gerne avis og ser nyheder. Grundet Tvillingens nysgerrighed har Tvillingen en stor og bred viden, samtidig med at de er gode debattører og er skarpe i replikken.

Én plakat = ét træ

Selvom vores trykkeri er Svanemærket og at 80-90 % af alle tryksager genanvendes, støtter vi Verdens skove. Vi går meget op i naturen, og vi er også godt klar over, at vi er storforbrugere af papir. Af den årsag, plantes der ét træ for hver plakat der bestilles hos os. På den måde, giver vi tilbage til naturen på den rigtige måde. Vi støtter TeamTrees.org med donationer månedligt, som bl.a. planter træer i Europa, Sydamerika, Afrika og Asien.

Kvalitet og produktion

Alle vores plakat-designs bliver trykt på miljøvenligt premiumpapir af højeste kvalitet. Alle vores plakater printes i Danmark for at sikre, at du som kunde modtager en plakat af højeste kvalitet. Alle plakater bliver efter bestilling omhyggeligt pakket og afsendt i neutral og miljøvenlig emballage, som består af et paprør med udvendig beskyttelse. På den måde bliver din plakat ikke beskadiget undervejs.

Tvillingen Stjernetegn Plakat

Tvillingen stjernetegn plakat (22. maj – 21. juni)

Varenummer tvillingen-stjernetegn-plakat Kategorier , Mærker , , , ,