Kurv

Gratis 1-3 dages levering med PostNord

Tyren Stjernetegn Plakat

249 kr.399 kr. 199 kr.319 kr.

MasterCard, VISA, MobilePay, ViaBill

Dansk design

Gratis levering

1-3 dages levering

Kvalitetspapir

Miljøvenligt tryk

Skal din pakke med næste gang?

Plakater printes og sendes om:

minutter
sekunder
Vi sender igen i morgen.
Postnord logo blå

Tyren Stjernetegn Plakat

Tyren stjernetegn plakat i et unikt, minimalistisk og stilrent design. En plakat af højeste kvalitet ned til mindste detalje, som er designet med fokus på, at kunne passe ind til ethvert hjem. Plakaten fås med motiv og i 5 forskellige farver. Se alle vores stjernetegn plakater her.

Tyren er født mellem d. 20. april – 21. maj

Tyrens kendetegn

Tyren er sjælelige individer, hvor tankerne aldrig står stille. Tyren er en rolig og afbalanceret person, som ikke lader sig ophidse så let. Den er tålmodig, robust og vedholdende. Samtidig er Tyren en tryghedsperson, som godt kan lide at tingene er som de plejer. Pludselige forandringer kan Tyren have svært ved. Med sin rolige personlighed, har Tyren nemt ved at lægge ro på i hektiske situationer og den er i det hele taget let at berolige, når bølgerne for eksempel går højt. Tyren kaster sig sjældent ud i nye ting uden at være sikker på, at den kan klare det. Tyren er meget lidt spontan i forhold til nogle af de andre stjernetegn.

Én plakat = ét træ

Selvom vores trykkeri er Svanemærket og at 80-90 % af alle tryksager genanvendes, støtter vi Verdens skove. Vi går meget op i naturen, og vi er også godt klar over, at vi er storforbrugere af papir. Af den årsag, plantes der ét træ for hver plakat der bestilles hos os. På den måde, giver vi tilbage til naturen på den rigtige måde. Vi støtter TeamTrees.org med donationer månedligt, som bl.a. planter træer i Europa, Sydamerika, Afrika og Asien.

Kvalitet og produktion

Alle vores plakat-designs bliver trykt på miljøvenligt premiumpapir af højeste kvalitet. Alle vores plakater printes i Danmark for at sikre, at du som kunde modtager en plakat af højeste kvalitet. Alle plakater bliver efter bestilling omhyggeligt pakket og afsendt i neutral og miljøvenlig emballage, som består af et paprør med udvendig beskyttelse. På den måde bliver din plakat ikke beskadiget undervejs.

Tyren Stjernetegn Plakat

Tyren stjernetegn plakat (20. april – 21. maj)

Varenummer tyren-stjernetegn-plakat Kategorier , Mærker , , , ,