Kurv

Gratis 1-3 dages levering med PostNord

Vordingborg Plakaten

249 kr.399 kr. 199 kr.319 kr.

MasterCard, VISA, MobilePay, ViaBill

Dansk design

Gratis levering

1-3 dages levering

Kvalitetspapir

Miljøvenligt tryk

Skal din pakke med næste gang?

Plakater printes og sendes om:

minutter
sekunder
Vi sender igen i morgen.
Postnord logo blå

Vordingborg Bykort Plakat

Vordingborg bykort plakat i et unikt, minimalistisk og stilrent design. Plakat af højeste kvalitet ned til mindste detalje. Vores plakater er designet med fokus på, at kunne passe ind til ethvert hjem. Alle plakater kan vælges i to forskellige designs og fem forskellige farver. Med vores by- og ø-plakater kan du repræsentere, hvor du er fra, hvor du bor, eller hvor du i fremtiden gerne vil være bosiddende. Se alle vores by- og ø-plakater her.

Én plakat = ét træ

Selvom vores trykkeri er Svanemærket og at 80-90 % af alle tryksager genanvendes, støtter vi Verdens skove. Vi går meget op i naturen, og vi er også godt klar over, at vi er storforbrugere af papir. Af den årsag, plantes der ét træ for hver plakat der bestilles hos os. På den måde, giver vi tilbage til naturen på den rigtige måde. Vi støtter TeamTrees.org med donationer månedligt, som bl.a. planter træer i Europa, Sydamerika, Afrika og Asien.

Kvalitet og produktion

Alle vores plakat-designs bliver trykt på miljøvenligt premiumpapir af højeste kvalitet. Alle vores plakater printes i Danmark for at sikre, at du som kunde modtager en plakat af højeste kvalitet. Alle plakater bliver efter bestilling omhyggeligt pakket og afsendt i neutral og miljøvenlig emballage, som består af et paprør med udvendig beskyttelse. På den måde bliver din plakat ikke beskadiget undervejs.

Vordingborg Plakaten

Bykort plakat af Vordingborg

Varenummer vordingborg-bykort-plakat Kategorier , , Mærker , , , , , ,