Kurv

Gratis 1-3 dages levering med PostNord

Art de L’eau

249 kr.499 kr. 199 kr.399 kr.

MasterCard, VISA, MobilePay, ViaBill

Dansk design

Gratis levering

1-3 dages levering

Kvalitetspapir

Miljøvenligt tryk

Skal din pakke med næste gang?

Plakater printes og sendes om:

minutter
sekunder
Vi sender igen i morgen.
Postnord logo blå

Art de L’eau er et af vores smukke abstrakte motiver

Udsmyk dit hjem, med dette fine farverige kunstværk, plakaten er designet og inspireret af den kendte teknik ”Alkohol ink”.

Art de L’eau er fra vores plakatserie kunst plakater, som indeholder mange fantastiske fortolkninger bestående af flotte farvekombinationer og nuancer.

”Art de L’eau” er printet på et eksklusivt kunstpapir med silkemat overflade, af høj kvalitet.
Alle vores plakater er printet på FSC-certificeret papir.

Ramme medfølger ikke.

Nordisk Design Plakater

Kan du ikke få nok af “Art de L’eau”? Se alle vores plakater i Nordisk Design Plakater her.

Én plakat = ét træ

Selvom vores trykkeri er Svanemærket og at 80-90 % af alle tryksager genanvendes, støtter vi Verdens skove. Vi går meget op i naturen, og vi er også godt klar over, at vi er storforbrugere af papir. Af den årsag, plantes der ét træ for hver plakat der bestilles hos os. På den måde, giver vi tilbage til naturen på den rigtige måde. Vi støtter TeamTrees.org med donationer månedligt, som bl.a. planter træer i Europa, Sydamerika, Afrika og Asien.

Kvalitet og produktion

Alle vores plakat-designs bliver trykt på miljøvenligt premiumpapir af højeste kvalitet. Alle vores plakater printes i Danmark for at sikre, at du som kunde modtager en plakat af højeste kvalitet. Alle plakater bliver efter bestilling omhyggeligt pakket og afsendt i neutral og miljøvenlig emballage, som består af et paprør med udvendig beskyttelse. På den måde bliver din plakat ikke beskadiget undervejs.

Art de L’eau

Art de L’eau er fra vores plakatserie kunst plakater, som indeholder mange fantastiske fortolkninger bestående af flotte farvekombinationer og nuancer.

Nordisk Design Plakater

Varenummer ArtdeL’eau Kategorier , , Mærker , , , , , , ,