Kurv

Gratis 1-3 dages levering med PostNord

Sammen

249 kr.499 kr. 199 kr.399 kr.

MasterCard, VISA, MobilePay, ViaBill

Dansk design

Gratis levering

1-3 dages levering

Kvalitetspapir

Miljøvenligt tryk

Skal din pakke med næste gang?

Plakater printes og sendes om:

minutter
sekunder
Vi sender igen i morgen.
Postnord logo blå

Skøn one line drawing af motivet Sammen

Historien om en kærlighed mellem to mennesker, som elsker hinanden højere end ord kan beskrive og uanset hvad de går igennem, så klare de det, med et kys kommer man langt.
Lad plakaten her fortælle din kærlighedshistorie.

Vidste du at et kys frigiver oxytocin, som er et døbt kærlighedshormon, fordi det skaber følelsen af samhørighed, tillid og kærlighed mellem mennesker, når det frigives i hjernen i bestemte intimitetskabende situationer.

Sammen er fra vores plakatserie, One line drawings, som indeholder mange fantastiske fortolkninger bestående af blot streger med flotte farvekombinationer og nuancer.

”Sammen” er printet på et eksklusivt kunstpapir med silkemat overflade, af høj kvalitet.

Alle vores plakater er printet på FSC-certificeret papir.

Ramme medfølger ikke.

Nordisk Design Plakater

Kan du ikke få nok af “Sammen”? Se alle vores plakater i Nordisk Design Plakater her.

Én plakat = ét træ

Selvom vores trykkeri er Svanemærket og at 80-90 % af alle tryksager genanvendes, støtter vi Verdens skove. Vi går meget op i naturen, og vi er også godt klar over, at vi er storforbrugere af papir. Af den årsag, plantes der ét træ for hver plakat der bestilles hos os. På den måde, giver vi tilbage til naturen på den rigtige måde. Vi støtter TeamTrees.org med donationer månedligt, som bl.a. planter træer i Europa, Sydamerika, Afrika og Asien.

Kvalitet og produktion

Alle vores plakat-designs bliver trykt på miljøvenligt premiumpapir af højeste kvalitet. Alle vores plakater printes i Danmark for at sikre, at du som kunde modtager en plakat af højeste kvalitet. Alle plakater bliver efter bestilling omhyggeligt pakket og afsendt i neutral og miljøvenlig emballage, som består af et paprør med udvendig beskyttelse. På den måde bliver din plakat ikke beskadiget undervejs.

 

Sammen

Lad plakaten her fortælle din kærlighedshistorie.

Nordisk Design Plakater